Bambi på ski

I denne uge er jeg taget på skiferie i Norge, nærmere en fin lille hytte ved Trysil fjeldet.

Trysil fjeldet er Norges største skianlæg, og ligger ca. 2,5 timers køretur nord for Oslo, op ad grænsen til Sverige. Jeg elsker at stå på ski, og har gjort det næsten hvert år siden jeg var 5år. Så jeg kan komme rimelig hædreligt ned alle steder, men jeg er ikke den vilde ørn, der hopper og springer rundt. Skal jeg forsøge mig med hop og andet så bliver jeg hurtig til Bambi på ski.

Vi tog færgen til Oslo i lørdags, og har indtil videre haft 2 en halv dag på ski. Terrænet er fint, selv om det ikke er så stort som sydpå. Til gengæld har det sneet siden vi ankom så føret er helt eminent lækkert. Lige nu håber vi på at sneen stopper og solen kommer frem til i morgen så vi kan nyde de lækre bløde pister i solskin. Så bliver det ikke meget bedre.

En uge på ski kan være rigtig god motion, specielt hvis den får gas på ned af pisterne og man går godt ned i knæene. Så skal jeg love for syren i lårene kan mærkes, og musklerne bliver trætte. Ud over det har jeg, bland andet med lidt hjælp fra min træner, sammensat et trænings program baseret på kropsvægt, og en elastik så jeg kan supplere skiløbet, og stadig holde lidt træning lidt vedlige. Prøver at filme lidt, så I kan se her en af dagene.

På grund af mit venstre knæ har mit skiløb de sidste par år været meget ustabilt. Jeg blev hurtigt træt og øm i knæet og turde derfor ikke gi den så meget gas hvis føret var lidt ujævnt.

Det er noget helt andet i år! Mit knæ og mine ben er blevet MEGET stærkere af det sidste års træning. Der har træningen virkelig gjort en forskel, andet ville også være underligt… men jeg kan virkelig gi den gas, og det føles FEDT.

Her følger lidt billeder fra turen indtil nu 🙂

20150224 Bambi på ski

20150224 Bambi på ski120150224 Bambi på ski220150224 Bambi på ski320150224 Bambi på ski420150224 Bambi på ski5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *