Det vigtigste tilbehør, en funklende konkurrencebikini

Som fitness atlet kommer du bare ikke uden om at skulle finde en flot bikini. At kunne stå og stråle i den flotteste bikini og føle sig som den smukkeste på scenen, er sindssygt vigtig for, at kunne give alt og virkelig brænde igennem. Der skal bare ikke spares på noget.

Da jeg først gik i gang med at undersøge hvad det krævede at stille op til bikini fitness, anede jeg intet om den slags. Heldigvis blev jeg tidligt gjort opmærksom på, at hvis jeg ville have syet en flot konkurrencebikini, så var det nu jeg skulle bestille en.

Af omveje havde jeg helt tilfældigt fået kontakt til Fie, som er den superseje kvinde bag Magnifiqa. Jeg var så helt utrolig heldig, at hun stadig havde tid og godt ville tage mig ind. Vi har haft vores første møde, hvor jeg fik taget mål og besluttet mig for en farve og hvilke sten som skal på. Jeg glæder mig vildt til næste gang hvor bikinien skal til at tage form.

Indtil da har jeg været så heldig, at Fie har indvilliget i at stille op til et lille interview om hendes arbejde med konkurrencebikinierne.Magnifiqa 6 - Kine

Interviewet kommer her:


Fortæl kort om dig selv

 Jeg er 25, Kommer fra Falster, men bor i Hellerup. Jeg har mit eget firma, hvor jeg syer konkurrencebikinier. Derudover har jeg et job som servicekonsulent i Nykredit og læser Dansk på Københavns universitet hvor jeg specialiserer mig i Kommunikation.


Hvor længe har du lavet konkurrence bikinier og hvordan startede det?

Jeg har lavet det i 2 år – min første bikini var til Newcommers, der blev holdt i forbindelse med Loaded Cup. Jeg havde en veninde, der præsenterede mig for Kine Krøs, som manglede en bikini til body-fitness. På det tidspunkt havde jeg aldrig prøvet kræfter med konkurrencebikinier – men kun danse tøj og kostumer. Kine var super sød og sammen fandt vi det helt rigtige til at sammensætte hendes bikini. Dette hele var også meget nyt for Kine – men vi fandt ud af det hele. Og derefter har jeg faktisk lavet et par stykker til Kine. Jeg lavede derudover én bikini til bikini-fitness til den konkurrence og begge bikinier lagde jeg op på en side på facebook – og siden hen har det bare vokset. Mange piger har været rigtig søde at tale godt om mig – og det er rigtig vigtig i denne branche.

Magnifiqa 1- Ditte
Hvor får du din inspiration fra?

Overalt – men kigger selvfølgelig på bikinier fra internationale konkurrencer, men noget kommer også bare til mig. Jeg tænker meget i personlighed og farver.

Hvor lang tid tager det at lave en bikini?

Det er meget forskelligt hvor lang tid en bikini tager – men stenene afgøre det helt sikkert. Jo flere sten jo længere tid tager det.

Hvilken bikini har været den sværeste at lave?

Jeg har lige haft en bikini til Loaded Cup – båret af Didde. Det har klart været den sværeste fordi der var så meget mønster på bikinien. Og det skulle være symmetrisk. Men Nini’s bikinier, der har været fuldcover (når hele bikinien er dækket af sten), har klart været dem der har taget længst tid.

Du har sidst haft en bikini til Loaded, på Nini Louise Gøthler, som vandt overall i Bikini fitness. Hvordan føltes det og kan det åbne nogle muligheder for dig?

Jeg blev utrolig glad på Nini’s vegne. Hun har fået alle hendes bikinier lavet hos mig, og de seneste har været sponsoreret. Så har fulgt hende igennem hele hendes fitness karriere – så føler at jeg hjælper hende en smule til at stråle på den store dag. Tag ikke fejl af at Nini gør alt arbejdet i forhold til hendes form – og det er det hun bedømmes på. Men Jeg ved hvor vigtigt det er for hende at føle sig som en prinsesse på scenen – for at kunne give alt, og det håber jeg hendes bikinier har været med til. Det giver helt sikkert mig en masse omtale, det er jeg super glad for, men det vigtigste for mig er at Nini og mine andre kunder og sponsorerede atleter er glade.

Nini-bikini

Har du nogen gode råd til første gangs atleter omkring valg af bikini og alle de andre ting omkring scene fremtræden de skal tænke på?

Først og fremmest skal man selv have nogenlunde styr på reglerne – man må ikke overlade ALT i hænderne på en syerske. Og så vil jeg altid råde pigerne til at få bikinierne syet frem for at købe dem brugt – men hvis budgettet ikke er til en ny bikini – så vent og se hvordan ens krop ændre sig i takt med diæten, til at købe en brugt. Derudover – se på masser af billeder af bikinierne på scenen. Der er virkelig forskel på hvordan de ser ud, udenfor scenen og på scenen. Og det vigtigste er hvordan bikinierne ser ud på scenen. Tænk også på jeres hårfarve – det syntes jeg også har meget at sige for hvilken farve man skal vælge. Udover bikinien er sko vigtig – og det vigtigste er at man kan gå i dem, vælg hellere nogen der er lidt lavere – så man kan posere og gå ordentlig.

Tusind tak til Fie for de gode svar til mine nysgerrige spørgsmål. Jeg glæder mig meget til vores næste møde 🙂

Du kan følge Magnifiqa på www.magnifiqa.dkInstagram og Facebook. Her poster Fie billeder af hendes arbejde, og skriver vigtig information løbende, i perioden op til konkurrencerne.

Alle billeder i dette indlæg er venligst udlånt af Magnifiqa.

Magnifiqa 5

2 thoughts on “Det vigtigste tilbehør, en funklende konkurrencebikini

  1. Hej Sarah,

    Jeg har nydt at læse dine indlæg :o)

    Ved du evt. hvor man kan henvende sig hvis man skulle ønske sig et symønster til DIY bikini til bikini-fitness? Har en veninde der er god til at sy, men vi synes ikke vi kan finde noget på nettet :o)

    Hilsen Anette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *