Spray tan i dag – There is a first time for everything

I et forløb som dette vil der mange nye ting, som jeg kommer til at prøve for første gang. Der vil også mange ting jeg ikke havde kunne forestille mig da jeg startede.
Det handler nemlig ikke kun om kost og træning, det er hele pakken, som jeg skal kunne præsenteres på den bedst mulig måde. Derfor havde jeg besluttet mig for at få en fuldkrops spray tan for første gang.

Grunden til at det var lige nu det skulle prøves, er at jeg skal til et poseringsseminar i morgen. Det er en dag som arrangeres af Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund (DBFF) for kommende atleter, hvor de fortæller om reglerne og hjælper med de posering vi skal lave på scenen. Ved ikke så meget mere om det så er meget spændt. Jeg skriver et indlæg om det snart.

Men altså et poseringsseminar, med DBFF dommere, betyder mig i en bikini og stilletter der skal op foran en masse fremmede mennesker og øve mig i hvordan jeg bedst viser mig krop frem. Angstprovokerende, ja tak!

Derfor en spay tan til at hjælpe lidt på min nervøsitet, så er jeg da i det mindste ikke en helt vinter-bleg  melorm i bikini, men en nervøs spay tan fitnessbambi i bikini 🙂

Har du prøvet noget for den første gang for nylig?

 

2014-05-09 Spraytan

2 thoughts on “Spray tan i dag – There is a first time for everything

  1. Du kommer til at klare det så godt og rocke det poseringsseminar! Og hold kæft du ser slank og lækker ud her!

    1. Det var super sjovt at få prøvet 🙂 gav lige et ekstra selvtillidsboost ikke at føle sig alt for vinter bleg.
      Seminaret gik godt, rockede det måske ikke lige 😉 men lærte en masse.
      Tak søde Anna, Hehe en farvning gør meget, men det er fedt at man begynder at kunne se der sker noget 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *