Fitnessbambi som virksomhed

Så er der lidt flere nyheder her på bloggen, og flere rigtig spændende nyheder er på vej.

Lige denne her nyhed giver mig en masse kriller i maven, jeg kan nemlig afsløre at jeg har taget springet og er blevet CVR registreret.
Puha det er sku stort – for mig i hvert fald 🙂

Fitnessbambi er nu mit virksomhedsnavn, som personlig træner og kost vejleder.

I første omgang bliver det ikke som fuldtids selvstændig, det har jeg simpelthen ikke mulighed for, men hvem ved det kan jo være det bliver muligt hen ad vejen.

Det er i hvert fald en MEGET gammel drøm jeg har taget de første små skridt for at udleve, og jeg er vildt glad og spændt.
Godt nok også en hel del nervøs. 🙁 For hvordan gør jeg? Hvad nu hvis det ikke går? Tusind spørgsmål der farer rundt hele tiden.

“Bare” sådan noget som moms og skat….. hvad kan trækkes fra, hvilken type virksomhed opretter jeg o.s.v. Hold nu op der er meget at tage stilling til, at finde ud af, som slet ikke hander om at få gang i forretningen, men som jo stadig skal være på plads så det kan gøres ordentligt.
Det er jeg nu mest til, og vil rigtig gerne forstå tingene, og være sikker på jeg gør det rigtigt.

Så hvis jeg er så heldig at kende en, som tilfældigvis er revisor, og som har lyst til at give en lidt forvirret nyselvstændig sjæl (læs:mig), et intro kursus til hvordan jeg kommer godt i gang, så vil jeg blive meget glad 🙂

Men jeg GLÆDER mig 😀 hold nu op hvor jeg glæder mig til, at komme i gang med alle de idéer og nyheder jeg har på tegnebrættet, som i forhåbentlig har lyst til at nyde godt af.

Stay tuned more news coming soon 😉

20161015_120924

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *