Gravid 22 uger – Hvordan går det med maven?

Hvordan går det med maven?

Det er nu det spørgsmål jeg bliver stillet først når jeg møder nogen.
Det skal jeg godt nok lige vende mig til. Det tager mig stadig lige et par sekunder at finde ud af hvorfor de dog spørger om det. 🙂

Min graviditet kan stadig komme lidt som en overraskelse for mig, glemmer det lidt, og når jeg så får spørgsmålet; Hvordan går det med maven? Og så det undersøgende blik der tjekker statussen på min mave ud, kan jeg godt blive lidt forbløffet. Jeg når lige at tænkte, jo tak jeg er blevet lidt små tyk men behøver du nævne det?
Inden det går op for mig, at det jo er min graviditet de er så søde at spørge ind til, som jeg selv lige har glemt lidt, og som jeg ikke tænker på at andre tænker over hvordan det mon går med.

Helt ærligt så føler jeg mig stadig bare lidt små buttet. Tanken om at det jo er fordi der er ved at vokse et lille menneske inden i min mave, virker stadig vildt surrealistisk og jeg kan have svært ved at forholde mig til den.

Altså helt objektivt, inde i hoved ved jeg jo godt at jeg er gravid, det er vildt dejligt, jeg er glad og glæder mig enormt meget. Scanningerne vi har været til hjælper også på følelsen af at det er virkeligt, og tænk det er en lille dreng. 🙂

Men stadig væk kan jeg ingenting mærke, har haft nogle dage med lidt morgen kvalme, men har ellers være forskånet for ubehag og gener. Så at maven nu stædigt insistere på at fylde noget mere, får mig mere til at føle mig lidt små tyk end gravid.

Glæder mig til jeg kan mærke lidt liv derindefra, så bliver det igen lidt mere virkeligt.

Gad vide hvornår det sådan helt går op for mig? Måske først når jeg står med ham i armene.

I dag er jeg i uge 22+0, så fulde 22 uger og første dag i uge 23.

Vores lille fidus måler i dag ca. 25 cm fra hoved til hæl og vejer omkring 500 gram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *