Loaded Cup og Kai Greene seminar

Loaded cup blev officielt startet i dag.

I de sidste par dage har energien været ekstra høj i Loaded Gym. Nathalia Melo (IFBB Pro Bikini Athlete), Dana Linn Baily (IFBB Physique Pro) og Kai Greene (IFBB Bodybuilder Pro) har alle haft deres daglige gang der, hvor de trænede selv og andre som havde købt trænings tid med deres ikoner. Bare det at træne ved siden af dem har været meget inspirerende og giver ekstra energi. Selvom det kan være svært at fokusere på min egen træning, når man også gerne vil følge med i hvad de laver 🙂

Men Loaded Cup blev altså skudt igang i dag i Ringsted kongres center. Det vil jeg sige blev gjort med stil, med et seminar med Kai Green aka. “The Predator”, aka. “Mister getting it done”.

Havde købt billet og var kørt derned med nogle gode venner. Så her sad jeg på tredie række og kiggede op på denne store mand, altså virkelig store mand, uden nogen forventninger om hvad der skulle ske. Kai Green kan været et overvældende og måske lidt skræmmende syn. Han er næsten lige så bred som han er høj med kæmpe overarme og lår muskler. Så er han skaldet på nær to lange, tykke dreadlogs der hænger ud fra hans baghoved, og en ansigts mimik som kan få ham til at se meget ond ud.
Men skindet kan bedrage, og selvom jeg ingen forventninger havde til seminaret, må jeg indrømme at jeg blev virkelig positivt overrasket.

2014-04-18 Kai Greene Loaded cup 1

Kai Greene er på alle måder et stort menneske. Fordi du er dygtig til din sport, og er et ikon mange ser op til, gør det dig ikke nødvendigvis til en dygtig, og ikke mindst meget medrivende formidler, men det må man sige han er.

Han fortalte meget åbent og ærligt om hans simple opvækst i Brooklyn New York, og hvordan han tilbragte de fleste af han teenager år på forskellige institutioner og  fængsler. Hans historie blev bakket op af han utrolige ansigts mimik og krops holdning. Det ene øjeblik kan han se så skræmmende ond ud at man bliver helt nervøs, for i næste øjeblik at skifte til det mildeste næsten generte udtryk, som får ham til at ligne en stor mild bamse bjørn man bare får lyst til at give et kæmpe kram.

Nu skulle man måske tro at en stor bodybuilder, der har trænet i 20+ år ville sidde og fortælle om hans kost, og hvilke øvelser han finder mest effektive når man vil gå fra en 7inch til en 23inch overarm. Seriøst mandens overarm er 23inches (58cm) i omkreds… det er mere end mit ene lår!
Nå men som du nok kan regne ud så nej, Kai Greene vigtigste pointer handlede om din indstilling og tanker. Simpelthen tankens kraft. Han havde 3 hovedbudskaber som han talte ud fra.

  1. Thoughts become things
  2. Recognize your personal power
  3. The power of choice, your ability to take action

Under de punkter kommer her min fortolkning af nogen af de citater jeg nåede at skrive ned:

We become what we become because of our thinking” – hvad du tænker og fokusere på er det du får.

It is not where your are from, but where you’re at” – det er ikke din baggrund eller opvækst som er vigtig, der er hvor du er nu, og hvordan du vælger at bevæge dig fremad.

Mind is everything. It is the mind that desides everything you want your body to do” – Mind over manner. Fokuser og tro på at du kan, så følger kroppen efter.

The mind is the horse, but it kicks back some times.”  – Hjernen er drivkraften, men den slår tilbage engang imellem.

A champion is a champion because of the decisions he makes all day, everyday!” – Så når hesten sparker tilbage, handler det om de valg man tager. Tag de rigtige valg, hele dagen hver dag, det giver en vinder.

Han havde mange flere, men jeg fik ikke skrevet dem alle ned, og det er måske allerede for mange til et indlæg 🙂
For mig gav de bare rigtig meget mening, og god stof til eftertænke. Det er nogen citater jeg vil gemme og vende tilbage til når jeg har brug for et mentalt løft.

Håber nogle af citaterne også talte til dig.

Jeg har også billet til Loaded Cup på Søndag hvor blandt andet Bikini klassen er på scenen. Jeg glæder mig utrolig meget til at se de smukke bikini atleter stråle på scenen og se hvordan det hele forgår. Jeg lover at skrive et indlæg fra dagen 🙂

2014-04-18 Kai Greene Loaded cup 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *