Dårlig start, missede morgen kardio

Ikke den bedste start på ugen må jeg indrømme.

Var ellers i sidste uge blevet enig med min coach om, at jeg skulle starte op på morgen kardio i denne uge, 30min 5 gange om ugen, og må indrømme jeg faktisk glædede mig lidt. Der er nu kun 4 måneder til debutantstævnet, så det er nu de fleste starter på diæt og skruer op for kardio træning. Det fedt som musklerne ligger og gemmer sig under skal jo væk, og det bedste er at gøre det stille og roligt over længere tid, for på den måde at prøve og undgå et helt vildt kardio og diæt regime op til konkurrencen. Der er ingen garantier dog, og det spændende bliver at se hvordan min krop reagere, og former sig over de næste par måneder.

Nå men jeg havde i går pakket alt min mad til i dag, lavet morgenmad klar, pakket det tøj jeg ville have på arbejdet, trænings tøj til om eftermiddagen og lagt morgen trænings tøj frem så det bare var lige til at hoppe i. Jeg kom i seng nogenlunde fornuftigt, dog lidt senere en planlagt, men ikke for sent.

Så lå jeg ellers der og gloede op i loftet, jeg kunne bare ikke falde i søvn. Min nat har så været præget af meget lidt søvn, blandet med en mærkelig halv søvn og forvirrende drømme. Kender I det når man sådan halv sover og man er helt groggy når man vågner?

Jeg kan ikke huske det, men jeg må have slået vækkeuret fra da det ringede i morges, for jeg vågnede en time for sent, og kunne ikke nå min ellers nøje planlagte morgen kardio.
For #%&@¤£¤@ altså, ja undskyld vil ikke bande for meget her på bloggen. Skynder mig ud af sengen og på arbejde, og her har jeg så siddet og slået mig selv oven i hovedet med min manglende engagement, og hvor pinligt det er at jeg ikke engang kunne komme op til min første morgen træning. Hvordan tror jeg så jeg ville kunne gøre det i 4 måneder, og så videre. Jeg bliver helt stresset.

Har virkelig arbejdet med min mentale indstilling for at slappe lidt af. Det er ikke jordens undergang, jeg skal lave morgen kardio 5 gange i løbet af ugen, jeg har stadig 6 dage at gøre godt med, så jeg skal nok nå det. Yderligere skal jeg træne med min coach i eftermiddag og have et nyt trænings program, så der er ingen grund til at en dårlig start skal sætte standarden for resten af dagen,

Så nu har jeg besluttet mig for at være glad og glæde mig til træning i dag, og en super god morgen kardio i morgen tidlig.

Kender du det når det ikke altid går efter planen og du skal fokusere på det positive så du ikke lader dig slå ud af de negative tanker?

20140505 nice-attitude-quotes-thoughts-good-bad-day-great-best

4 thoughts on “Dårlig start, missede morgen kardio

 1. Åh, sikke en lorte dag! Jeg kender godt de dage hvor man bare så gerne vil have alt til at lykkedes, men det bare ikke rigtig sker! Og så får man altid dårlig samvittighed. Men husk: det var jo et uheld, en tilfældig, det var ikke fordi du ikke ville eller gad følge din plan. Du har 100% din passion og din dedikation i orden og du er en sej dame, så glem den dumme dag og fokuser på din fortsatte gode udvikling fremad! Jeg tror på dig og hepper hele vejen!

  Kæmpe knus,
  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  1. Ja øvøv, det var bare ikke en del af planen. Sådanne dage er der bare engang imellem, det kan jeg ikke komme udenom.
   Dagen er glemt, har startet dagen med morgen cardio resten af ugen, så fokus er tilbage 😀
   Tusind tak Anna, din støtte betyder meget!
   Stort knus

 2. Sarah, sådan dage kommer også de næste måneder, men klap dig selv på skulderen for konstruktivt at finde tilbage til positiv tankegang! Det er DEN evne, der gør forskellen – ikke den missede morgencardio! 🙂

  1. Tak Bende rart at høre. Jeg ved det, det bliver ikke sidste gang det er svært, bare møg irriterende når jeg nu havde planlagt alt for at komme op og igang 🙂 Så er det godt jeg kan øve mig på at finde den positive tankegang frem, så jeg er klar til næste gang 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *