Nyt år, meget er nyt målet er det samme

Godt Nytår!20150111 Godt Nytår 1

Nå ja lidt forsinket måske, nu er 2015 så jo småt ved at være godt i gang, men derfor skal I da have et Godt Nytår alligevel 🙂

Når jeg tænker over det er det egentlig lidt sjovt. Der er sket mange tid i løbet af det sidste år, og meget har ændret sig. Alligevel har jeg, i hvert fald i mit fitness liv sammen mål for foråret, som sidste år.
Det betyder dog ikke, at jeg på nogen måde står samme sted som sidste år. Min fysik er meget bedre så jeg ikke starter stort set fra scratch, og mindst lige så vigtig så ved jeg hvad det handler om, jeg ved hvad jeg går ind til. Både det gode og det hårde.

2014 var bestemt et år hvor jeg lærte en masse, og frem for alt opnåede mit mål om Bikinifitness til debutantstævnet i september. Desværre kvalificerede jeg mig ikke, men jeg havde en super fed oplevelse, så fed at jeg gerne vil prøve igen, og selvfølgelig gøre det endnu bedre end sidst.
Fordi jeg ikke gik videre betyder det at målet igen i år er debutantstævnet til september.

20150111 Godt Nytår 2

Hvad er der så sket af ændringer?
Ja den største ændring er at jeg er startet på et nyt team og har fået ny træner. Min gamle træner, Kristina Dybdahl som hjalp mig til scenen sidste år, har valgt at følge sit hjerte og flytte til USA. Det forstår jeg til fulde, der bliver bare lidt langt for mig i det daglige når jeg har brug for at kunne snakke, og træne med min træner.

I stedet er jeg så heldig at være blevet en del af Team Evie Madsen. Så min nye træner er Evie Madsen. Vi har haft vores første træning med mit nye program i dag, og der er ingen tvivl om jeg kommer til, at skulle give den max gas i den næste tid.

Et nytårs fortsæt? Nej, ikke i år, har fokus på at fortsætte livsstilen med kost og træning. Hvis jeg skulle have 1 nytårs fortsæt må det være, at få gang i bloggen igen, og holde den ved lige i år.

Jeg var rigtig glad for at blogge da jeg startede sidste år, men der var så mange nye ting på en gang, der tog tid og energi at jeg simpelthen ikke kunne gøre det hele. Derfor var jeg nød til at prioritere træning og kosten først, det var trods alt det vigtigste i forhold til konkurrencen.
Denne gang ved jeg som sagt bedre hvad jeg går ind til, så overskuddet forhåbentlig også er der til at holde bloggen ved siden af.

Håber I hvert fald du har lyst til at følge med.

20150111 Godt Nytår 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *