Bikinifitness – Om Mig

UNDER REDIGERING

Hej, jeg hedder Sarah Linderstrøm-Lang. Jeg er lige blevet 35 år, og til dagligt bor og træner jeg i København.
Til hverdag arbejder jeg i en dansk virksomhed, som producerer fødevareingredienser, og meget af min fritid går med to af mine største interesser, styrke træning og  sund kost. Det overordnede mål værende et liv i balance.

I September 2014 stillede jeg op til Newcomers i Bikinifitness +172cm. 2014-10-03 10.43.08Et mål jeg stillede mig selv i slutningen af 2013 efter at have trænet med en personlig træner i Ftiness world et års tid.

Bikinifitness er et mål som fylder mig både med buksetissende frygt, men også med en følelse i maven, der siger mig at det er bare det jeg skal. Det er i den grad et mål som ligger udenfor min normale tanke og komfortzonen, og bare det, at formulere Bikinifitness og sige det højt har været nervepirrende.

I mange år var jeg en mest en løbe pige, kombineret med forskellige hold i fitness centret og standard dans. Jeg elskede at løbe, men jeg har altid haft problemer med mine skinneben, som gang på gang sendte mig, meget ufrivilligt på pause. For en 6 år siden gik det godt i en periode, så jeg trænede rigtig meget, hvilket desværre endte med en overbelastnings skade i mit venstre knæ på grund af overtræning.

Den skade har jeg døjet med lige siden, det ligger stadig under overfladen og lurer i alt hvad jeg gør, så selv om knæet har godt af træning skal jeg også passe på ikke at overgøre det.

Så lige nu hvor målet er formuleret, er det processen og hele vejen der til, som er vigtig.

Denne blog vil handle om min vej til Bikinifitness scenen, træning, kost, tanker, op og nedture, og alt hvad der ellers følger med i processen mod mit mål.

Jeg håber meget du har lyst til at følge med, og dele dine erfaringer og holdninger i kommentarfeltet.

Tak fordi du kiggede forbi 🙂