Poseringsseminar er det nu nødvendigt?

20140513 Poseringsseminar 3Træn en vis legemsdel ud af bukserne, sørg for at spise rigtig, dyrk cardio så sveden springer og fedtet smelter af. Gør det længe nok og så er du klar til at stille op i Bikinifitness?

Nej der kan du så godt tro om igen, en ting er alt det hårde forarbejde. Når du så står på scenen handler det også rigtig meget om, at kunne vise den krop du har arbejdet så hårdt for frem på den helt rigtige måde.

Hvordan gør du så lige det?

Dansk Bodybuilding og Fitness Forbunds (DBFF) tilbyder såkaldte Poseringsseminarer. Her kan alle få svar på spørgsmål omkring reglerne, og få vejledning i de poseringer som du skal lave på scenen.

Jeg havde tilmeldt mig med en vis uro i maven, for var jeg nu klar til at vise min krop frem som den ser ud nu? Jeg føler mig langt fra i bikini form, og hvad nu hvis alle de andre var i meget bedre form en mig?

Folk jeg snakkede med bekræftede mig dog i, at de fleste vil være nybegyndere, og at alle stadig er på vej mod konkurrence formen. Så jeg besluttede at tage af sted, også for at få brudt min egen barriere omkring det at skulle stå, og ”strut my stuf” foran fremmede i intet andet end bikini og stilletter.

Heldigvis snakkede jeg men en anden bikini pige fra Team Kristian Dybdahl, som også skulle derned. Jeg fik et lift med hende og vi havde en rigtig hyggelig dag 🙂

Poseringsseminaret blev indledt med, at DBFF’s overdommer gennemgik reglerne generelt for alle klasse det er mulig at stille op i. Det værende for eksempel reglerne for, hvordan man tilmelder sig, tøj, sko, farve af kroppen og alt muligt andet. Der blev stillet godt med spørgsmål undervejs.

Bagefter skulle alle der stiller op i bikinifitness op og stå på række. Her føltes det som om der kom en vis nervøsitet i rummet, mens de fleste piger rejse sig, tog tøjet af og stilletterne på.

Om det var min egen nervøsitet som spillede mig et pus vil jeg ikke udelukke. I hvert fald stod vi ca. 15 piger foran resten af forsamlingen. Vi blev derefter kyndigt ledt igennem de forskellige poseringer ved de så kaldte quarter turns , og blev rettet til. Det gik egentlig meget godt, og bagefter skulle vi prøve at gå en T-walk. Det syntes jeg var noget mere grænseoverskridende. Der er du alene på gulvet, og skal vise hvad du kan. Men jeg overlevede og det gik rimeligt, faldt i hver fald ikke 🙂

20140513 Poseringsseminar 2Jeg lover at skrive et indlæg som forklarer mere om quarter turns og T-walks.

Jeg havde desværre ikke en med som kunne tage billeder på dagen, så dem i indlægget er taget derhjemme bagefter. Skal hilse og sige, at posering er svært og jeg skal øve mig rigtig meget indtil September. Men der er da lidt at bygge på 🙂

For at vende tilbage til mit spørgsmål i overskriften; Så vil jeg sige, at nødvendigheden for deltagelse på et poseringsseminar, er helt op til den enkelte. Jeg vil dog 20140513 Poseringsseminar 1klart anbefale det, hvis man som jeg er lidt usikker på reglerne, og gerne vil have brudt barrieren ved at skulle bevæge sig rundt i bikini foran andre.

Har du prøvet noget eller har tanker om noget liggende?

 

2 thoughts on “Poseringsseminar er det nu nødvendigt?

    1. uh får helt røde kinder 🙂 tusind tak!
      Var meget grænseoverskridende og at ligge disse billeder op, men rigtig god øvelse og hvis man ikke kan der så bliver det rigtig svært påen scene foran flere hundrede mennesker.
      Der skal bare øves, øves og øves 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *