Skærtorsdag med fart

Har haft en herlig Skærtorsdag med fart over feltet, og en surprise bentræning med min coach Kristina Dybdahl.

Dagen startede tidligt. Allerede kl. 8 til track day på Knutstorp banen i Sverige.
Jeg havde været til påskefrokost dagen før, hvor jeg troligt havde min madpakke og en flaske Cola light med. Det var super hyggeligt, men må indrømme at det ikke er helt det samme når man ikke kan få en sildemad og en snaps. Men jeg mener nu også at selskabet er det vigtigste, maden og alkoholen er sekundær. Så jeg kan godt hygge mig alligevel 🙂 Tog tidligt hjem i seng, for som sagt at være klar i Sverige kl. 8.

Var afsted i en Toyota Supra, den fine grå på billed, og fik også et par omgange på banen dog kun som passager. Køre ikke selv på bane, endnu… 😉

2014-04-17 Track day

Jeg havde min trofaste køletaske med min madpakke i og en Cola light, til at klare mig igennem dagen.

Om eftermiddagen havde jeg flagvagt. Det betyder at jeg står langs banen og holder øje med uheld, og om der bliver kørt ordentligt. Ellers skal der flages, så kørerne er klar over at der kan være en forhindring foran dem, og de skal sænke farten. Jeg fik nu heldigvis ikke brug for flagene, alle kørte pænt 🙂

Selvom jeg først var hjemme kl. 19 er der ikke noget der hedder fri fra træning. Så pakkede mine ting og kørte i Loaded gym for at træne mit helkropsprogram. Min coach Kristina Dybdahl, var der og spurgte om vi ikke lige skulle træne en gang ben. Det ved man bare kommer til at kunne mærkes, men bestemt ikke noget man siger nej til.

På grund af weekendens Loaded Cup, er der nogle store bodybuilding personligheder som træner i Loaded gym i disse dage. Nathalia Melo (IFBB Pro Bikini Athlete), Dana Linn Baily (IFBB Physique Pro) og Kai Green (IFBB Bodybuilder Pro) har deres daglige gang der, hvor de træner selv og andre.
Så sammen med dem fik jeg, med kærlig men bestemt dirigering af Kristina, mine ben fuldstændig kørt i sænk. Hold nu op det var hårdt, men også super fedt.

Avavav kommer helt sikker til at mærke doms i stængerne i morgen 😛

Rigtig god påske derude.

 

 

 

2 thoughts on “Skærtorsdag med fart

  1. Lyder som en god og aktiv påske du har dig, sikke en masse der sker! Hvor er det fedt at mærke din dedikation igennem bloggen og nej, der er da ikke noget der hedder træningsfri når man er en sej bikini babe som dig! Jeg hepper hele vejen til scenen kan du tro! 😀

    Anna -wonderwomanwannabe.dk

    1. Ja det har været rart med nogle fri dage til at give den gas 🙂 og nu kommer Loaded cup jo, bliver rigtig spændende.
      Tak søde Anne, det betyder virkelig meget. Og nej du har ret træningsfri er der ikke noget der hedder når man skal overbevises sig selv om at man er bikinibøj 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *